Start » Medlemsinfo
Aktuellt i Öregrund »
Om oss »
Medlemsinfo »
Integritetspolicy – inform... »
Styrelsen »
Länkar »
Välkommen att bli medlem! »
Kontakta oss »
Företag i samverkan
Till företagarföreningen i:
 • Alunda »
 • Gimo »
 • Österbybruk »
 • Östhammar »


Bli medlem
What's in it for me? Medlemsnyttan?
 
Som medlem får man bla information och erfarenhetsutbyte, rabatt på gemensam annonsering, rabatt på gemensam hemsida/facebooksida/instagram, del av Företag i Samverkan, trevliga träffar med andra företagare vilket ger samhörighet och möjliga samarbeten - vi får inte tappa bort att vi ska ha kul ihop också!
 
Det är enkelt att bli medlem - sätt in årsavgiften 500 kr på Plusgiro: 53 16 75-7.
OBS! märk betalningen med ditt företagsnamn. Skicka sedan ett mail till info@ogff.se med ditt företagsnamn, namn på företagets kontaktperson, adress, telefonnummer samt e-postadress.
 
Välkommen! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Integritetspolicy – information om personuppgiftsbehandling
 
 
”Inom företagarföreningen behandlar vi en del personuppgifter tillhörande våra medlemmar. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister och till att kommunicera med våra medlemmar. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersätter den nya dataskyddsförordningen (GDPR) personuppgiftslagen, vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi tagit fram en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här.

Läs mer »


To 25 okt
"Vision till verkstad" - Träff om investeringsstöd till företag
Kl 16.30-18.30, Länsstyrelsen i Uppsala. 
On 14 nov
Företagarträff - tema kulturella och kreativa näringarna
Kl 7.30-9 i Östhammar. Save the date, mer info kommer. Arr. Östhammars kommun, Partnerskapet för ett förbättrat företagsklimat och Företag i samverkan
Ti 20 nov
Från jord till bord - Nätverksträff om närproducerat
Kl 17.30-20.30, SLU, Uppsala: Länsstyrelsen bjuder in företagare/aktörer från hela livsmedelskedjan: primärproducenter, förädlare, grossister, handlare och krögare till en gemensam träff.
On 28 nov
Företagarkväll med tema kompetens
Kl 18-20 i Tornvillan, Östhammar. Save the date, mer information kommer! Arr. Östhammars kommun, Affärskompetens Nu och Företag i samverkan.
On 12 dec
Företagarträff - tema företagtjänster
Frukostmöte, save the date mer information kommer! Arr. Östhammars kommun, Företag i samverkan och Partnerskapet för ett förbättrat företagsklimat.








Öregrund - Gräsö företagarförening  

Upp

Upp