Start » Medlemsinfo
Aktuellt i Öregrund »
Om oss »
Medlemsinfo »
Integritetspolicy – inform... »
Styrelsen »
Välkommen att bli medlem! »
Kontakta oss »
Företag i samverkan
Till företagarföreningen i:
 • Alunda »
 • Gimo »
 • Österbybruk »
 • Östhammar »


Bli medlem
What's in it for me? Medlemsnyttan?
 
Som medlem får man bla information och erfarenhetsutbyte, rabatt på gemensam annonsering, rabatt på gemensam hemsida/facebooksida/instagram, slipper startavgiften vid anslutning till det lokala gemensamma presentkortet, del av Företag i samverkan, trevliga träffar med andra företagare vilket ger samhörighet och möjliga samarbeten - vi får inte tappa bort att vi ska ha kul ihop också!
 
Det är enkelt att bli medlem 
- sätt in årsavgiften 500 kr på Plusgiro: 53 16 75-7.
 
OBS! märk betalningen med ditt företagsnamn. Skicka sedan ett mail till info@ogff.se med ditt företagsnamn, namn på företagets kontaktperson, adress, telefonnummer samt e-postadress.
 
Välkommen! 

Integritetspolicy – information om personuppgiftsbehandling
 
 
”Inom företagarföreningen behandlar vi en del personuppgifter tillhörande våra medlemmar. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister och till att kommunicera med våra medlemmar. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersätter den nya dataskyddsförordningen (GDPR) personuppgiftslagen, vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi tagit fram en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här.

Läs mer »


To 24 jan
Träff om företagsklimatet - tema myndighetsutövning
Kl 18-21 på Sjökrogen, Östhammar. Anmälan senast 20 januari.
On 30 jan
Träff för evenemangsarrangörer
Kl (17.30) 18.30-20.30 i Kulturhuset Storbrunn, Östhammar.
Må 4 feb
Utbildnings- och informationsträff UPPHANDLING
Kl 18-20, kommunkontoret, Östhammar: Utbildnings- och informationsträff upphandling. Arr. Upphandlingsenheten, Östhammars kommun
On 13 feb
Företagarträff - tema gröna näringarna
Kl 11-13 i Hökhuvuds bygdegård, Uppskedika. Save the date - mer info kommer!
Fr 15 feb
Drop in för företagare - ÖREGRUND
Kl 8-10. Save the date - mer information kommer!
Ti 26 feb
Drop in för företagare - ÖSTHAMMAR
Kl 8-10. Save the date - mer information kommer! 
On 27 feb
Drop in för företagare - GIMO
Kl 8-10. Save the date - mer information kommer! 
Fr 1 mar
Drop in för företagare - ÖSTERBYBRUK
Kl 8-10. Save the date - mer information kommer! 
To 7 mar
Företagarlunch - tema kompetens och rekrytering
Kl 11.30-13 på restaurang Knuten, Bruksgymnasiet Gimo. Save the date - mer information kommer!
To 7 mar
Jobb- och utbildningsmässa - är du INTRESSERAD AV ATT DELTA SOM UTSTÄLLARE?
Kl 14-17 på Bruksgymnasiet, Gimo. 
Ti 12 mar - On 13 feb
Drop in för företagare - ALUNDA
Kl 8-10. Save the date - mer information kommer! 
On 20 mar
Företagarträff - tema besöksnäringen
Frukostmöte. Save the date - mer information kommer!
On 3 apr
Företagarträff - livsmedelskedjan
Kvällstid. För alla företagare inom livsmedelskedjan, allt från producent och förädlare till handlare och restauranger. Save the date - mer information kommer!
Fr 17 maj
Tillväxtgala
SAVE THE DATE!
On 19 jun
Företagarträff - tema fastighetsägare
Save the date, mer information kommer! 
On 18 sep
Företagarträff - tema ungt företagande
Frukostmöte. Save the date - mer information kommer!
On 9 okt
Företagarträff - tema bygg, el, vvs
Kvällstid. Save the date - mer information kommer!
To 14 nov - On 13 nov
Företagarträff - tema transport, mark och entreprenad
Kvällstid. Save the date - mer information kommer!
To 5 dec - On 4 dec
Företagarträff - tema tillverkning och reparation
Kvällstid. Save the date - mer information kommer!








Öregrund - Gräsö företagarförening  

Upp

Upp