Start » Medlemsinfo
Aktuellt i Öregrund »
Om oss »
Medlemsinfo »
Integritetspolicy – inform... »
Styrelsen »
Länkar »
Välkommen att bli medlem! »
Kontakta oss »
Företag i samverkan
Till företagarföreningen i:
 • Alunda »
 • Gimo »
 • Österbybruk »
 • Östhammar »


Bli medlem
What's in it for me? Medlemsnyttan?
 
Som medlem får man bla information och erfarenhetsutbyte, rabatt på gemensam annonsering, rabatt på gemensam hemsida/facebooksida/instagram, del av Företag i Samverkan, trevliga träffar med andra företagare vilket ger samhörighet och möjliga samarbeten - vi får inte tappa bort att vi ska ha kul ihop också!
 
Det är enkelt att bli medlem - sätt in årsavgiften 500 kr på Plusgiro: 53 16 75-7.
OBS! märk betalningen med ditt företagsnamn. Skicka sedan ett mail till info@ogff.se med ditt företagsnamn, namn på företagets kontaktperson, adress, telefonnummer samt e-postadress.
 
Välkommen! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Integritetspolicy – information om personuppgiftsbehandling
 
 
”Inom företagarföreningen behandlar vi en del personuppgifter tillhörande våra medlemmar. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister och till att kommunicera med våra medlemmar. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersätter den nya dataskyddsförordningen (GDPR) personuppgiftslagen, vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi tagit fram en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här.

Läs mer »


On 5 sep
Företagarträff - tema transport, mark och entreprenad
Kl 18.30-20 i Kvarnen, Gimo
Må 10 sep
Kick off Attraktiva och levander orter - ÖSTERBYBRUK
Kl 18.30-20.30 i Kyrkans hus, Österbybruk. Mer information kommer!
On 12 sep
Tillsammans skapar vi det bästa företagsklimatet - tema mötesplatser och kommunikation
Kl 18.30-20.30, plats ej klart.
On 19 sep
Kick off Attraktiva och levande orter - ÖREGRUND
Kl 18.30-20.30 i Socitetshuset, Öregrund. Mer information kommer!
To 20 sep
Träff för Fastighetsägare kommersiella lokaler
Kl 16.00-17.30 i Östhammar. Mer information kommer!
To 20 sep
Kick off Attraktiva och levande orter - ÖSTHAMMAR
Kl 18.30-20.30 i Tornvillan, Östhammar. Mer information kommer!
Fr 21 sep
Frukostseminarium "Framtidens handel"
Kl 8.30-10 i Östhammar. Save the date!
On 26 sep
Företagarskola - för dig som ska starta eget
Kl 17.30-20 i Tornvillan, Östhammar
Må 1 okt
Träff för Restauranger & Caféer
Kl 18.30 i Tornvillan, Östhammar. Mer information kommer!
Ti 2 okt
Seminarium om E-handel
Kl 18.30-20.30 i Östhammar. Mer information kommer!
On 3 okt
Företagarträff - tema bygg och hantverk
Save the date! Prel kl 18.30-20 i Östhammar.
To 8 nov
Företagarträff
Save the date, mer info kommer. Arr. Östhammars kommun, Partnerskapet för ett förbättrat företagsklimat och Företag i samverkan








Öregrund - Gräsö företagarförening  

Upp

Upp